Skærmvæg eller støjskærm til rum i alle størrelser

Afhængig af rummets udformning eller størrelse kan valget stå mellem en støjskærm eller skærmvægge. De kan begge leveres i den størrelse, der er brug for. Lad AB Akustik ApS i Skanderborg stå for hele forløbet fra A-Z og få ro på arbejdspladsen.


Vi kan modulopbygge skærmvægge og leverer den bygget i træ, stål eller plastik, og vi kan tilpasse præcis til de mål, der ønskes. Materialet er mineraluld med stof, men de kan også leveres med plexiglasoverflade, herunder med eller uden tryk, som for eksempel logo eller dekoration.

Støjskærm til mindre rum eller områdeinddelinger

I et mindre rum kan en støjskærm være praktisk. Det kan også være praktisk, hvis man ønsker at skille et mindre afsnit af til for eksempel et lille mødeområde. Den kan også være praktisk på et bibliotek. Den kan naturligvis benyttes stationært, men fordelen er, at den er let at flytte rundt på, hvorimod skærmvægge er noget større.​

Få et bedre arbejdsmiljø med en støjskærm eller skærmvægge

Undersøgelser har vist, at støj er en væsentlig kilde til både sygefravær og fejl på arbejdspladsen, men hos AB Akustik har vi 25 års erfaring med at bygge støjdæmpning. Vi har i det hele taget stor succes med at afhjælpe støjgener i storrumskontorer, på skoler og for industri. Med skærmvægge eller en støjskærm bevarer medarbejderne den tætte kontakt til kollegaer, som åbne kontorlandskaber giver, mens den opstillede skærmvægge eller støjskærm effektivt lukker uønsket støj ude.

Kontakt en af vores dygtige konsulenter på telefon 42 40 11 22 og lad os gennemgå din arbejdsplads og forklare mulighederne for en støjskærm eller skærmvægge til en god pris. Vi kører ud i hele Jylland og på Fyn.