Støjdæmpning nedsætter stress og fejl på kontoret

Det gode ved de åbne kontorlandskaber er, at vi har kontakt til kollegaerne og derved let kan dele viden og oplysninger, men ofte er baggrundsstøj et problem. Undersøgelser viser, at støj på arbejdspladsen medfører manglende koncentration, øget stress og større fejlrate.

25 års erfaring med støjdæmpning

​Hos AB Akustik ApS i Skanderborg har vi gennem mere end 25 år specialiseret os i støjdæmpning af rum, og du kan her på siden læse, om de forskellige former for miljøer, hvor vi med succes kan afhjælpe støjproblemer. Vi leverer materialer, der giver effektiv støjdæmpning, og det kan vi tilpasse til præcis de mål, som du ønsker, eller som er nødvendigt.

Støjdæmpning kontor leveres med blød overflade, eller med plexiglas. Det kan også leveres med tryk, herunder med for eksempel jeres logo eller slogan eller med kunsttryk med videre.

Dermed gør vi støjdæmpning kontor unik til jeres arbejdsplads, da det ikke længere kun er støjdæmpning, men er æstetisk støjdæmpning.​

Totalløsninger i støjdæmpning i Jylland og på Fyn

Vi har specialiseret os i alle funktioner inden for støjdæmpning, og du kan kontakte os på telefon 42 40 11 22 eller e-mail info@abakustik.dk, hvorpå vi sender en konsulent inden for støjdæmpning.

​Vi har konsulenter, der kører over hele Jylland samt på Fyn. De kan lave vurderinger af dine rum og eventuel foretage støjmålinger. Herefter udarbejder vi projektet, og bagefter leverer vi, tilskærer, monterer, afslutter og følger op.

God service og høj kvalitet er det, som vi kalder en akustisk totalløsning.